Vragen?
productinformatie

1) Lees de instructie goed door die je op de poederblusser vind.
2) Schud de poederblusser voor gebruik
3)Verwijder de gele tie-wrap.
4) Trek de pin uit het handvat.
5) Verwijder het witte plastic handvat.


Test nooit de brandblusser van te voren, daarmee verdwijnt de druk en is de brandblusser onbruikbaar! Deze poederblussers spuiten op een volle kracht 5 kg poeder de lucht in! De poeder bereikt een hoogte tot wel 8 meter en geeft een prachtig rookeffect.

De holi powder is gemakkelijk uit- en afwasbaar. Dit geldt voor straatstenen, beton, kleding, huid en haar. Beschadigd haar of geblondeerd haar is wel vatbaar voor kleur!

Nee, wij nemen geen risico als het gaat om jou of je ongeboren kind.

Neem dan gerust contact met ons op via info@pink-blue.nl, normaal gesproken zijn de producten binnen maximaal enkele werkdagen weer aangevuld.

Do It Yourself producten zijn producten die je zelf klaar maakt, met bijvoorbeeld poeder of confetti. Hieronder zie je onze DIY producten:
Voetbal
Ballon

Verzenden & retourneren

De bestellingen worden doorgaans binnen 24 uur verzonden.

Neem contact met ons op via telefoon of mail, als het pakket nog niet verstuurd is via de transportdienst kunnen wij de bestelling nog annuleren.

De verzendkosten binnen Nederland zijn boven de €60,- gratis.
Als je onder de €60,- besteld zijn de verzendkosten €5,75.

Neemt contact met ons op via mail, laat ons weten het volgende weten:
→ Waar en wanneer je een echo hebt.
→ Wat je naam is.
→ Welke product(en) je wenst.

Bestellingen kunnen ongeopend en ongebruikt binnen 14 dagen geretourneerd worden.
De retourkosten zijn voor eigen rekening. Stuur ons een mail op info@pink-blue.nl en vermeld hierbij dat u iets wilt retourneren. U zult een link ontvangen met een retourformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Betalen

U kunt gemakkelijk met iDEAL, bancontact of creditcard betalen. Is dit voor u niet mogelijk, neem contact met ons op en we zullen kijken naar andere mogelijkheden.

CVC staat voor Card Verification Code. Dit is een 3-cijferige code, die je achterop de creditcard vindt. Op de strip waarop je handtekening staat, vind je ook een reeks cijfers. De laatste drie cijfers vormen de CVC-code.

Voor het aanmaken en verwerken van de betalingen van je bestelling werken wij samen met Mollie. Dit is een organisatie die gespecialiseerd is in online betalingsverkeer.

Heeft u vragen?
Kom in contact met ons door een email te sturen naar:
info@pink-blue.nl