over ons
Wie zijn pink & Blue?

Wij zijn Bo en Ted, jonge ondernemers die sinds kort het bedrijf Pink & Blue runnen. Hiermee willen wij het voor iedereen mogelijk maken om de mooiste producten voor een Gender Reveal party, babyshower of kraamfeest te bestellen.

Ons Doel

Met onze producten willen wij ervoor zorgen dat iedere aanstaande ouders samen met broer, zus, opa, oma, vriend en vriendin een geweldige Gender Reveal heeft en terug kan kijken op een onvergetelijk moment.

…hartstikke leuke onthulling kunnen doen dankzij de producten en service van Pink & blue. een echte aanrader dus!
WAAROM KIES je VOOR ONS?

Pink & Blue onderscheidt zich van andere bedrijven door niet alleen bestelmogelijkheden aan te bieden via onze webshop, maar ook samen te werken met verschillende pretecho bureaus. Door deze laatste optie kunnen onze producten ook direct na de pretecho meegenomen worden. Zo hoef je dus niet meer te wachten op je bestelling, maar heb je direct je gewenste producten in bezit en kun je eventueel diezelfde dag nog je Gender Reveal onthulling doen.

Natuurlijk kunnen alle producten ook gewoon direct bij onze webshop besteld worden zonder dat een echo heeft plaatsgevonden bij een van de aangesloten pretecho bureaus.

Baby echo son

Baby Echo Son is één van de leuke praktijken waarmee wij mogen samenwerken.

Goed bekeken

Goed bekeken is een echopraktijk in Boxtel, waar je heen kunt als het geslacht nog onbekend is.