samen
werkingen

Garantie geslacht

Bij een bestelling bij Pink & Blue en een geslachtsbepaling afspraak bij onze aangesloten praktijken krijgt u:

Garantie op de juistheid van het geslacht.

Garantie dat het op het moment van de echo wordt bepaald. Dus uw gender reveal feestje kunt u gewoon plannen.

Mocht het geslacht onjuist zijn bepaald*, dan krijgt u de kosten van uw Pink & Blue producten en geslachtsbepaling vergoed.

*Vraag naar de voorwaarden bij onze aangesloten praktijken

Pretecho, geslachtsbepaling en medische echo in 2D, 3D en 4D. Baby Echo is al 25 jaar een begrip in de prenatale echoscopie. Laila Donkers-van der Laan is (naast haar eigen praktijk in Baby Echo) part-time docente aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Daarnaast is ze werkzaam als echoscopiste bij Diagnostiek voor U. Ze is lid van de BEN (Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland) wat garant staat voor permanente bijscholing in het vak. Door deze BEN-certificering is ze bevoegd om naast pret-echo’s ook medische echo’s uit te voeren (20-weken en nekplooimeting groei echo’s).

Heb je nog geen afspraak staan voor een pretecho, geslachtsbepaling of medische echo, neem dan eens een kijkje op Baby Echo Son.

 

Eigenaresse Caroline de Reu heeft in 2010 haar opleiding afgerond als verloskundig echoscopiste aan de Hogeschool Eindhoven, waarna ze zich heeft gespecialiseerd in echoscopisch onderzoek bij zwangere vrouwen.

Sindsdien verzorgt ze medische zwangerschapsecho’s in het Jeroen Bosch ziekenhuis en heeft meerdere jaren ervaring bij andere praktijken als echoscopiste. In 2015 heeft ze haar eigen echopraktijk Goed Bekeken geopend. En is in 2018 daar nog een praktijk bijgekomen: Prenataal Screeningscentrum de Meijerij. Hier worden medische echo’s gemaakt voor verloskundigenpraktijken in de regio Noord-Brabant.

Heb je nog geen afspraak staan voor een pretecho, geslachtsbepaling of medische echo, neem dan eens een kijkje op Echo Praktijk Goed Bekeken